"Een coach helpt, inspireert en motiveert."

Paul

“Ik heb een open en directe manier van communiceren”

Opleiding

509In 2006 ben ik afgestudeerd als psycholoog aan de Universiteit van Nijmegen. Daarna heb ik met veel plezier als psycholoog in diverse praktijken en GGZ-instellingen gewerkt. Daardoor heb ik veel ervaring opgedaan in het behandelen en begeleiden van mensen met verschillende problemen. Ook heb ik de vervolgopleiding tot GZ-psycholoog succesvol afgerond.

Ik volg regelmatig cursussen en bijscholingen om mijn kennis zo up-to-date mogelijk te houden. Zo kan ik de beste en meest adequate hulp aan je bieden. Dat vind ik namelijk erg belangrijk. Ik heb bijvoorbeeld cursussen op het gebied van mindfulness, relatietherapie oplossingsgerichte therapie en EMDR gevolgd.

Op dit moment zit ik in de Latverhogersgroep van Eelco de Boer (link toevoegen?). Dit is een coachingstraject waarbij een groep ondernemers (waaronder ik dus) persoonlijk gecoacht worden door Eelco de Boer, een van de, in mijn ogen, topondernemers in Nederland en een goede kennis van Richard Branson.  Dit met als doel mezelf te ontwikkelen tot een betere ondernemer/coach.

Ik vind…

Ik ben heel erg overtuigd van “practise what you preach”. Ik vind dat ik zelf ook moet doen wat ik anderen adviseer. Anders blijf ik iemand die alleen maar praat over thema’s zonder te weten en ervaren te hebben hoe het werkt. Ik deel ook graag mijn eigen inzichten, leerprocessen en kennis tijdens mijn coachingstrajecten (preach) en handel daar zelf ook naar (practise), zodat je altijd op hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

Ik heb erg veel plezier in mijn werk en het geeft mij veel voldoening om mensen te kunnen helpen om zich beter en gelukkiger te gaan voelen en zichzelf te ontwikkelen. Al zeg ik het zelf, maar ik heb het mooiste werk dat er is!

Ik heb een open en directe manier van communiceren en ik hou het graag simpel tijdens mijn coachingsgesprekken. Je weet meteen wat je aan me hebt en hoe ik over iets denk. Dat maakt dat we ook snel tot de kern van een probleem of thema kunnen komen.

Ik ben altijd op zoek naar concrete stappen die je kunt zetten om je problemen op te lossen zodat je ook meteen aan de slag kunt. Verder gebruik ik graag humor om dingen te verduidelijken. Coaching is op deze manier erg leuk en waardevol.

Meer over Paul

Daarnaast ben ik ook nog de trotse papa van 3 kleine kinderen, onderneem graag dingen met  mijn vrouw, ben wekelijks op de badmintonbaan te vinden en lees graag boeken over succesvolle mensen. Dat inspireert me om mezelf te blijven ontwikkelen.