"Een coach helpt, inspireert en motiveert."

Ervaringen

De psychologen van Boelens Coaching staan voor jouw coachingstraject klaar. Heb jij bepaalde wensen of streef jij naar bepaalde doelen? Wij richten ons op datgene wat jij nodig hebt. Op die manier helpen wij jou met eventuele knelpunten zodat jij er weer uit komt.

Waar een wil is, is een weg!

Hier lees je de ervaringen van anderen die met Boelens Coaching hun doel hebben bereikt. Op die manier willen wij jou een indruk geven wat wij voor jou kunnen betekenen.

Benieuwd wat de coaches van Boelens Coaching voor jou kunnen betekenen?
Neem dan snel contact met ons op!

De stap zetten

Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet om naar je toe te gaan. Je hebt me tijdens de precies gegeven wat ik nodig had. En het gaat nog steeds goed: de balans houd ik goed in de gaten.

– R. uit Helmond

De juiste snaar raken

In een periode dat ik heel slecht in mijn vel zat, kwam ik bij Paul in zijn coachingspraktijk terecht. Ik vond het spannend om te gaan coachen, maar Paul gaf me direct een heel welkom gevoel. Hij is betrokken en oprecht geïnteresseerd. Ik vind hem een fijne gesprekspartner die de juiste vragen stelt. En die op z’n tijd ook heel grappig is. Hij wist de juiste snaar te raken, waardoor ik onder zijn begeleiding kon uitgroeien tot een sterker persoon met veel meer zelfvertrouwen. Paul, ontzettend bedankt voor alles wat je voor me gedaan hebt!

– J. uit Helmond

Een fantastisch gevoel!

Het was voor mij een hele stap om in te zien dat mijn emotionele toestand zo erg was, dat ik het alleen niet meer kon oplossen. Na een tijd heb ik dan ook besloten om hier met een coach over te gaan praten. Enigszins zenuwachtig ging ik naar het eerste gesprek. Eenmaal op de afspraak werden mijn zenuwen al snel minder, door de open en luchtige sfeer, dit was heel relaxed, het gaf me het gevoel dat ik me echt open kon stellen. Na een kleine uitleg en kennismaking stelden we een plan van aanpak samen waar ik me goed in kon vinden. De eerste echte sessie was voor mij redelijk emotioneel, ik zat met hele diepe emoties die ik nooit eerder had durven uiten. Ik werd erg op mijn gemak en er werden vragen aan me gesteld, maar ik kreeg ook advies over hoe met sommige situaties om te gaan, dit vond ik zeer prettig. Ook kreeg ik adviezen om thuis mee aan de slag te gaan.

Binnen enkele weken maakten we steeds meer stappen en stelden we doelen samen. De woorden; ‘een muur bouwen gaat niet in 1 dag, je legt hiervoor baksteen voor baksteen’ (dus kleine stapjes) zal ik nooit vergeten, ze hebben me echt geholpen.

Er werden me goede adviezen gegeven en ik vond het zeer prettig dat ik echt hulp kreeg om doelen voor mezelf te stellen. Dit gaf me vertrouwen en uiteindelijk heb ik deze doelen ook kunnen bereiken. Dat geeft een fantastisch gevoel! 

Ik heb me alle sessies erg op mijn gemak gevoeld en me open kunnen stellen. Ook werd er waardering over mijn acties uitgesproken en dat was ook zeer prettig, ik kreeg het gevoel dat ik dankzij een klein steuntje toch veel zelf heb bereikt en hierdoor ook kan bereiken in de toekomst. 

Bedankt voor alles, dit heeft me heel erg geholpen en gaat me helpen naar een betere toekomst.

– D. uit Helmond

Om privacyredenen worden alleen de initialen weergegeven.