"Een coach helpt, inspireert en motiveert."

Besteed meer tijd aan je partner

0

Bewust meer tijd door brengen met je partner is vaak een goede manier om meer positieve energie te krijgen. Samen gaan uiteten of naar de film, maar ook iets eenvoudigers als samen gaan wandelen of fietsen kan goed helpen.
Je doet iets actiefs waardoor je positieve prikkels opzoekt en alleen al daardoor voel jij je beter en meer ontspannen. Positieve prikkels helpen immers om lekker in je vel te zitten.

Investeer in een relatie

Daarnaast is het goed om in je relatie te investeren, want die heeft toch te lijden als een van de partners een tijdje niet lekker in zijn/haar vel zit. Ik merk dat dit vaak schuldgevoelens oplevert, het is vervelend om een extra beroep op je partner te moeten doen of als je langere tijd een kort lontje hebt en dat op je partner afreageert. Dat schuldgevoel is natuurlijk een gevoel dat je kunt missen als kiespijn op het moment dat je niet lekker in je vel zit. Iets met of voor je partner doen (als bedankje voor alle steun die je partner je geeft) kan je schuldgevoel sterk verminderen. Daar- naast is het voor je partner ook fijn om eens in het zonnetje gezet te worden. Ook is een compliment voor alle steun fijn om te horen voor je partner en kan hem/haar ook enorm stimuleren dit te blijven doen.

Daarnaast is ‘houden van’ een werkwoord en moet je ook aan je relatie werken, zoals dat dan zo mooi heet. Samen iets doen is fijn en je werkt dan ook aan je relatie want tijd vrij maken voor elkaar is natuurlijk erg belangrijk en daarmee zorgt je voor een goede band met je partner. Kor- tom, meer tijd besteden aan je partner zorgt voor positieve energie.

Share.

About Author

Comments are closed.